Cos mortal

El dimecres 24, entre les 12.30 i les 14.30h, tindrà lloc a la Facultat de Magisteri la projecció de la pel·lícula Cos Mortal, un homenatge a Vicent Andrés Estellés i a la València que va reflectir als 69 topònims d’aquest famós poema. Comptarem amb la presència dels seus directors, Antoni Sendra i Carles Chiner, i el seu productor, Xavier Crespo.

El llargmetratge narra la història d’Horaci, un jove documentalista que treballa netejant els carrers de València amb una màquina de raspalls. Durant els últims dos anys, ha dedicat el seu temps d’oci a la realització d’un documental sobre la vida i l’obra de Vicent Andrés Estellés, allunyant-se per complet de la realitat més pròxima: amics, família i treball. Un nou entrevistat per al seu documental, anomenat Román Dalmau, canviarà la visió d’Horaci, que centrarà el seu treball audiovisual en un únic poema: Cos Mortal. Aquesta elecció el conduirà a iniciar un recorregut obsessiu per la ciutat en busca de respostes.

Cos Mortal pren la València del dia a dia com a escenari. Apareix el bar de tota la vida, el pimentó torrat, la dacsa i els coloms, el tràfec del centre, les partides de Trinquet, els viatges en metro, les baranes del riu… Eixa quotidianitat que tant agradava a Estellés, acompanyada amb la música de Miquel Gil. No us la podeu perdre.

 

 

 

Deixa un comentari